All-round binnendienst medewerk(st-)er verzekeringen ( full-time/part-time)

Het bedrijf
Match Financiële Diensten is een onafhankelijk en lokaal werkend financieel adviesbureau gevestigd in Tilburg. Ons doel is om op een persoonlijke en deskundige manier maatwerk te leveren in het enorm brede vlak van verzekeringen en financiële dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van verzekeringsoplossingen, hypotheekadviseringen, pensioenen en aankoopbegeleiding. Klanttevredenheid is hierbij erg belangrijk. Wat uw vraag ook is, wij begeleiden u tijdens het hele traject op een persoonlijke manier om zo goed mogelijk uw belangen te behartigen.

De functie
Als assurantieadviseur binnendienst kom je te werken in een collegiaal en betrokken team, waar klantgerichtheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Jij bent bent het aanspreekpunt voor de particuliere klanten. Per telefoon, mail of persoonlijk op kantoor zorg jij ervoor dat zij het beste maatwerk advies krijgen en zoek jij samen met je collega's de beste verzekeringsoplossing voor elke situatie. Je brengt offertes uit en volgt deze op. Ook neem je schades in behandeling en zorgt voor passende oplossingen. Ook werk je intensief samen met de buitendienst om de verzekeringen van (nieuwe) relaties perfect te regelen. Je krijgt de ruimte om een deel van de portefeuille te beheren en deze verder uit te breiden. We geven je de ruimte om door te groeien tot buitendienst adviseur als je dit ambieert.

Wat vragen wij?
Jij houdt ervan om het initiatief te nemen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je krijgt energie van het zoeken en geven van het beste maatwerk advies en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je denkt in oplossingen, staat stevig in je schoenen en hebt een flexibele instelling.

Daarnaast verwachten wij:

  • MBO / HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur ervaring op het gebied van particulier verzekeringsadvies;
  • Bereid de verplichte studievakken te volgen en ambitieuze instelling;
  • Het Diploma Wft Basis en Wft Schade Particulieren is een pré
  • Klantgericht, gedreven, commercieel en inlevend;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Proactief, leergierig, collegiaal en gevoel voor humor.

Het aanbod
Match Financiële Diensten biedt je een afwisselende functie met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkeling. Binnen de organisatie heerst er een informele, collegiale en open werksfeer. Je krijgt een passend salaris, pensioen bijdrage, korting op je verzekeringen en wij investeren in je studieopleiding.

Contact
Voor meer informatie en bij interesse staan we je graag te woord via de onderstaande gegevens:
- match@match-tilburg.nl
- 013-4675407

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Match Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie