Rekentool overlijdensrisico

'Kan mijn overlijdensrisico verzekering goedkoper?´

In de media is momenteel veel aandacht voor de prijsontwikkelingen van de premies van de overlijdensrisicoverzekeringen. Het kan zijn dat dezelfde verzekering meer dan de helft voordeliger is geworden. Oorzaak hiervan is dat jaren terug veelal de premietarieven hoger waren dan nu. Ook waren tot 2013 de provisiekosten verdisconteerd in de premie. 

Om u een idee te geven of u een besparing zou kunnen realiseren door het (opnieuw) afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering hebben we een rekentool voor u op onze site geplaatst. Deze berekening is slechts een indicatie om te zien wat voor gevolgen het voor u zou kunnen hebben van slechts 1 van onze aanbieders.

Als er daadwerkelijk een nieuwe polis voor u wordt aangevraagd, dan worden hiervoor kosten in rekening gebracht. Het is dan ook belangrijk dat de kosten worden afgewogen ten opzichte van de premiebesparing. Ook kan het zeer verstandig zijn om u opnieuw te laten adviseren omtrent de hoogte van de verzekerde bedragen, looptijd en de vorm.

Mocht u een uitgebreide vergelijking van ons wensen, of andere vragen hebben, dan horen we dit graag! Klik op deze link om met de berekening te starten.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Match Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie