Aankoopbegeleiding

Bij Match Financiële Diensten begeleiden wij je graag bij de aankoop van een nieuwe woning. We hebben de afgelopen jaren bemerkt dat cliënten het erg prettig vinden als ze op één loket alles kunnen regelen. Het begint vaak met een kennismakingsgesprek waarin wordt aangeven wat de woonwensen zijn en een verkenning naar de hypotheek mogelijkheden. Steeds meer wordt de vraag gesteld of wij kunnen begeleiden in het aankopen van hun woning aangezien wij ook bij de hypotheek betrokken zijn.

Gecertificeerd aankoopbegeleider
Om aan deze vraag te voldoen wilden wij ons graag verdiepen en kennis opdoen om ook hier een deskundige partij in te zijn. Cliënten vinden het erg prettig dat ze hierin begeleidt worden. Groot voordeel is dat de combinatie hypotheekadviseur en aankoopbegeleider naadloos op elkaar aansluiten. Zo is het voor spirant kopers niet nodig om aan allerlei partijen hun gegevens te delen en hun verhaal te vertellen.

Alles op één loket, een besparing van tijd en kosten en als resultaat een erg blije klant!

Meer informatie?
Wat een Gecertificeerd aankoopbegeleider doet kun je lezen op de volgende website: https://www.aankoopbegeleider.nl/

Laat je gegevens via onderstaand formulier achter en we vertellen je graag hoe wij je kunnen begeleiden in het aankoopproces. 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Match Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie