Aansprakelijkheidsverzekering

Ben jij aansprakelijk voor schade bij iemand anders, dan biedt de aansprakelijkheidsverzekering uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer door storm de dakpan van jouw huis op de tuinset van je buren landt. Of wanneer jouw kind plotseling de weg op rent, een auto uit moet wijken en daarbij een forse schade veroorzaakt.

Meer dan kleine schades
De schade bij de aansprakelijkheidsverzekering is meestal beperkt. Gelukkig maar. Je stoot iets om, morst of beschadigd op een andere manier de spullen van iemand anders. De schade is in dit geval meestal beperkt tot enkele honderden euro’s.

Maar de schade kan veel groter zijn. Bijvoorbeeld in de eerder genoemde situatie waarin iemand moet uitwijken omdat jouw kind de weg op rent. Stel dat bij dat uitwijken personen gewond raken? Dan is de schade opeens tien- tot honderdduizenden euro’s.

De zekerheid van de juiste dekking
De aansprakelijkheidsverzekering geeft je de zekerheid dat de financiële gevolgen van ongelukken veroorzaakt door jouw  schuld veilig worden gesteld. Zeker voor de aansprakelijkheidsverzekering geldt: je weet nooit precies wat er kan gebeuren.

Doordat er gemiddeld niet zo vaak gebruik gemaakt wordt van de aansprakelijkheidsverzekering, is de premie beperkt tot enkele tientjes per jaar.

De aansprakelijkheidsverzekering wordt vaak afgesloten in combinatie met de woonhuisverzekering en / of de inboedelverzekering.Ook het vergelijken van premies gebeurt meestal in zo’n combinatie. 

 Bekijk ook de woonhuisverzekering Lees meer over de inboedelverzekering

Schade: wij helpen!
Een aansprakelijkheidsverzekering gaat vaak gepaard met emotie. Immers, je hebt iets stuk gemaakt van iemand anders of je bent verantwoordelijk voor een ongeluk. Op die momenten kunnen wij je bijstaan en de schadeafhandeling voor je overnemen. Mits uiteraard je verzekering via ons loopt.

Meer informatie over een aansprakelijkheidsverzekering met een veilige dekking en lage premie vraag je hieronder aan. 

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Match Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie